|
Srijeda navece, klub se otvara u ponoc .... veceras .. Raja nek dodje oko pola dva ..Pola tri je utakmica ili kako neko rece, pola 4... Nema veze, sjedi, odmori, spavaj ....jedi ...popricaj..odgledacemo DVD sa prosle utakmice, mislim sto sam ja snimao kamerom ...
Ok, tehnicka strana gledanja historijske utakmice Bosna Portugal u Zenici :
U Subotu smo navece gledali utakmicu preko TV a signal je dolazio preko satelitske antene .... I veceras gledamo utakmicu preko TV, a signal dolazi sa brze wireless broadband internet veze,
Sinoc smo u klubu Igor i ja prije treninga testirali konekciju i sliku na TV, spojili sve i i izabrali mrezu gdje je bila neka kosarka uzivo , slika je bila kristalno jasna, mozda samo 5% gubitak kvalitete na velikom TV u klubu .... Za 20 minuta koliko gledasmo, nije bilo nikakvih prekida u live broadcastu ...
Imamo vise opcija gdje gledati (sa koje stranice) ovu utakmicu stoljeca pa vas stoga pozivamo sve da dodjete i da zajednicki pratimo prijenos iz moje rodne Zenice , iz nase Bosne i Hercegovine ....
Sponsori su obezbjedili dva jagnjeta ovaj put i pite bosanske , jos samo kolacha fali, Sekere, cekamo na tebe ... hehehhe
Ok narode, toliko pa se vidimo i nadajmo se da ce se reprezentacija BiH plasirati na svjetsko prvenstvo ...
Mene ovi moji iz Zenice zovu non stop i slaju emaile , ludnica je dole...
Dodjite da zajednicki pravimo historiju ....
Safetman.
|